Dýňový cheesecake

Dýňový cheesecake

doba přípravy:
30 minut

počet porcí:
14 porcí

energie:
396 kJ/porce

Skvělý dezert ke kávě, který se rozplývá na jazyku. Je krásně hutný a zasytí, takže stačí malá porce.

NUTRIČNÍ HODNOTY 1 PORCE
  • bílkoviny 3,6 g
  • sacharidy 13 g
  • tuky 3,1 g
INGREDIENCE:
  • 2 zralejší banány 
  • 1 vejce
  • 200 g špaldové celozrnné mouky (nebo pohankové, pšeničné celozrnné)
  • 150 ml polotučného mléka
  • 20 g 100 % čokolády (=kakaové hmoty) nebo hořké čokolády
  • 20 g slunečnicového oleje
  • 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva
POSTUP:

Rozmixujeme vejce, banány, olej a mléko. Do směsi přidáme mouku s kypřícím práškem. Přidáme na malé kousky nakrájenou čokoládu a zamícháme. Těsto nalijeme do košíčků a pečeme na 180 °C cca 20 minut.

Recenze:

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 z 5 hvězdiček (založeno na 0 recenzích)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměrný0%
Nic moc0%
Hrozný0%

Dosud nebylo přidáno žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí.