Žitný chleba s mozzarellou a bazalkovým pestem

Žitný chleba s mozzarellou a bazalkovým pestem

doba přípravy:
10 minut

počet porcí:
1 porce

energie:
1 949 kJ/porce

Občas člověk nestíhá a přemýšlí, co si dá na večeři. Italskou klasiku caprese má rád téměř každý, tak proč si jí nedat na chléb? Když si navíc pohlídáme množství makroživin a naložíme pořádnou porci rajčat, báječná večeře je na světě. Čerstvou bazalku jsme již sklidili a nasušili, tak jsem použila bazalkové pesto. Na obrázku pouze 1 chlebík, druhý už jsme nestačili nafotit 🙂

NUTRIČNÍ HODNOTY 1 PORCE
  • bílkoviny 30 g
  • sacharidy 48 g
  • tuky 17 g
INGREDIENCE:
  • 90 g chléb kváskový žitný (děláme domácí)
  • 125 g mozzarella light 
  • 200 g rajčat
  • 10 g Gervais česnek a bylinky
  • 5 g bazalkové pesto
  • pepř čtyřbarevný
POSTUP:

Chléb namažeme Gervais, mozzarellu nakrájíme na kolečka a ozdobíme bazalkovým pestem. Mozzarellu poklademe rajčaty na kolečka a celý chléb lehce popepříme.

Recenze:

0
0,0 rating
0 z 5 hvězdiček (založeno na 0 recenzích)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměrný0%
Nic moc0%
Hrozný0%

Dosud nebylo přidáno žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí.